Sygdom i Familien - hold nu kæft et år vi har haft!

Reformer træning – ( & Vind 3 timers reformertræning)

Nu da jeg skrev om Heat it up Classic, modtog jeg spørgsmål, om jeg ikke kan lide reformertræning mere.

Det til kan jeg kun sige – JO jeg elsker stadigvæk Reformertræning og synes virkelig at det er en super trænings form.
energii5(Længere nede kan du vinde 3 x reformertræning.)

Jeg startede ved et tilfælde, med at træne reformer uden faktisk at vide hvad det var. Min veninde underviste i Energii.dk og fik mig lokket derop, og så var jeg hooked… total vild med det!
Du kan læse her om den første gang, jeg prøvede det.

Det geniale ved Reformeren, er at du kommer igennem hele kroppen på en time. Hos Energii er musikken vigtig og selvom du er del af et hold, er du også alene om træningen.
Der er så mange forskellige hold at vælge imellem. Vi har Intro, Classic og Power timer – desuden har vi også junior, senior og mor-baby hold..

Jeg har tidligere ikke trænet så meget, da jeg hurtigt begyndte at kede mig og fandt på alle mulige former for undskyldninger, for ikke at gå til træning.
Jeg kom måske 1-2 uger i et fitness center, og så skulle jeg pludselig noget ” meget” vigtigt ( læs – en god undskyldning), så jeg kunne ikke lige træne den dag… så fik jeg heller ikke trænet den næste dag  og lige pludselig havde jeg ikke trænet i flere uger.

energii2Da jeg startede hos Energii, var det bare så fedt. Jeg blev sikkert guidet igennem timen og følte mig virkelig godt brugt derefter. Samme skete de næste par gange og pludselig gik det op for mig, at jeg nød at komme i centeret. Jeg trænede i Hørsholm, men Energii har centre i både Holte, Lyngby, Østerbro, City K, Frederiksberg og Amager.
Instruktørene gik / går meget op i at lære dit navn og du bliver del af et fællesskab.

Efter jeg havde trænet i et par måneder, blev jeg spurgt om jeg ikke kunne tænke mig at tage reformeruddannelsen. Og jeg sagde ja.;-)
Det er det bedste jeg har gjort. Jeg er nu del af Energii team og underviser hver dag, både morgen og aften og jeg elsker det!

 

Hvad går Reformer træning ud på?
energiiTræningen foregår på en special lavet maskine, som kaldes reformeren. Der er 5 fjedre, som man arbejder med og som bestemmer, hvor hård træningen skal være.
Instruktøren fortæller hvilke fjedre, man skal bruge. Alle øvelser bliver vist i Instruktør vognen og derfor behøver man ikke kunne reformer træning, før man starter.
Alle instruktører bliver undervist i de forskellige skader som vi kan støde på og kan derfor tage hensyn til diverse skader, ved fx at give alternative øvelser.
På 1 time, kommer vi hele kroppen rundt og du går hjem med en følelse af at være godt gennemtrænet.

 

Her i familien, er jeg ikke den eneste som træner i Reformeren.
energii4Faktisk træner både Dan og Pippi.
Pippi er del af vores Junior hold og træner 2 x om ugen sammen med hendes veninder og Dan træner alene sammen med mig.
Han er faktisk forbløffet over hvor effektivt det er.

En del af hans genoptræning efter hans operation, bliver netop i Reformeren.

Vil du vinde 3 x Reformertræning
Alt du skal gøre, er at skrive i kommentarfeltet, hvilket center du gerne vil træne i og om du har prøvet reformer træning før.
Jeg trækker lod mellem kommentarene Mandag d 16 april og skriver hvem som har vundet.

Kys Charlotte

4 kommentarer

 • Jimmy Jensen

  Har ikke trænet meget i mit liv. Er tit begyndt men giver hurtigt op, da det bliver “kedeligt”. Har aldrig prøvet reform træning. Men vil da gerne prøve og gerne på Østerbro.
  Hilsen Jimmy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Leicht

  Hørsholm og er total nybegynder 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Vil så gerne prøve reformeren – og gerne i Lyngby, da det vil øge sandsynligheden for at jeg rent faktisk kommer afsted (smiley der holder sig selv for øjnene…!) Krydser fingre og tær 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Kloppenborg

  Jeg elsker reformer, har haft den helt samme oplevelse som du beskriver, har altid kedet mig hurtigt. Men ved reformer er der så mange måder man kan træne at det altid er sjovt.
  Jeg vil gerne have min veninde Henriette Langstrup prøver det, hun er en pilates pige og vil gerne prøve reformer, hun skal bare have “sparket”.Hun bor på frederiksberg så det vil være oplagt for hende at gøre det der. Hun har det ligeså så med at træning med ting, gør træning sjovere:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygdom i Familien - hold nu kæft et år vi har haft!