10 ugers vægttabsforløb

Mishandling af Dyr & Facebook

Jeg må bare ud med dette. Når jeg kigger på Facebook, dukker der ret mange historier op, omkring mishandling af folks husdyr.
Senest var historien -, en gammel historie fra 2014, om en huskat der var blevet mishandlet og var død.
killingHistorien var det første jeg så i mit feed, pga en ven havde delt den. Ejerne havde delt både billeder samt historie og via delingen fra min ven, kunne jeg ikke undgå at se det hele.
Jeg forstår godt, at man har behov for at finde de monstre, som kan finde på at mishandle et elsket dyr ( eller blot et dyr – for den sags skyld), men jeg bliver bare så trist.

Jeg elsker dyr!
Vi har haft katte, kaniner, fugle, fisk og masser af hunde. Lige pt har vi tre hunde og skulle nogle gøre dem fortræd, ja så ville jeg sikkert også lave et opråb!
Men…
De billeder af mishandlingen som følger historierne, har jeg altså ikke brug for!
Jeg kan godt forstille mig, hvor forfærdeligt det er, uden at se billeder af det.

Jeg bliver SÅ ked af det og det påvirker hele min dag.

Jeg skal ikke bestemme om, folk vil fortælle deres historie, men kan vi ikke lige tænke på at, alle de som deler historierne også deler billederne af noget grufuldt?
Det kan godt være, at jeg er sensitiv, men vil I ikke nok tænke jer om, bare en lille smule?

Nu får jeg sikkert af vide, at jeg bare kan unfriende personerne, som deler dette uden omtanke for “vennekredsen”. Eller at jeg bare kan lade være med at gå på FB.. m.m.
Men jeg kan også bede folk om at vise omtanke og evt. lægge billeder op i tråden under opslaget. Dermed kan de som vil, se billederne og vi andre, kan med vores fantasi forestille os, hvor onde nogle mennesker kan være imod de stakkels dyr!

Dette er et billede jeg meget hellere vil se på;-)

lab. hvalp

Hvad siger du? Er jeg helt alene med disse tanker?

 

Kys Charlotte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ugers vægttabsforløb