Naturlig hudpleje- Æble.

Teenager mor…..pyhhh

Som i ved, er jeg mor til Max og Filippa Therese ( Pippi).
Max er snart 14 og Pippi er lige fyldt 10, og begge er noget af en håndfuld.
10911364_10152990930824866_3933582449553219058_o (1)

Max har så travlt med sine venner, at hvis det var muligt, ville vi kun se ham, når han skulle sove eller hente penge.
Vi har nu sagt at han skal være hjemme min. 4 dage om ugen og så kan han være ude til kl 21.00 ( lidt senere i weekenden) de resterende dage.
Han ligner sin far udaf til, men er som jeg var da jeg var teen. Gider ikke skolen og vil meget hellere have det sjovt uden ansvar.
Han har nu fået et job på Rungsted Kro, hvor han hjælper i opvasken, da der gik Al Bundy i Dan..Hver dag blev der givet flere penge til begge børn og det synes jeg er en skråvej at gå.
Så igen var jeg den lede mor, som sagde nej!!!

Pippi er far´s prinsesse. En selvstændig pige, som kan DBS´s rejseplan bedre end en pendler. Hun er del af Citygirls ( piger som er kæmpefans af CityBois) og tager sammen med de andre piger til koncerter, tvshows m.m.
Hun er jo kun 10, men da hun er Dan´s 4 barn og hænger ud med nogle større piger, så tror hun nogle gange at hun er 13.
Hun elsker tøj og går op i hvordan hun ser ud, men samtidig spiller hun fantastisk fodbold og elsker det.
Hun er nok den eneste af ungerne, som kan få Dan til at hente hende i Holbæk lørdag aften, fordi hun skal til Citygirls fest!

Hun ligner mig af udseende, men er mere pligtopfyldende end jeg var. Hun elsker at putte med sin far og hun ved at han oftest siger ja til alt. Det siger hun selv, når jeg siger nej.
Hun er så forkælet at hun bliver tøsefornærmet, når hun bliver irettesat.

Efter en dag, hvor jeg har sagt nej op til flere gange og har skændes med Max om lektier og med Pippi om div. ting hun gerne vil have, kan jeg godt tænke at jeg glæder mig til de flytter hjemmefra, men når de så ligger og sover og jeg ser på dem- ja så bliver jeg bare fyldt med den stærke kærlighed, hvor det eneste jeg tænker, er at jeg gerne ville spise dem og bare låse alle døre, og stoppe tiden ( evt. spole den lidt bagud til de var mindre) og bare putte og aldrig give slip på dem…
De er så søde når de sover!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturlig hudpleje- Æble.