ihh - nogle gange får jeg lyst til at opspore folk og nikke dem en skalle.

Naturlig hudpleje–Granatæblefrø olie

Granatæble blev for nylig medtaget i gruppen af ”Superfruits” på grund af sine fantastiske sundhedsmæssige fordele.
Frugten, hjemmeh
ørende i det sydøstlige Asien, er  ved at blive undersøgt for sin rolle i at reducere tegn på hudens ældning.

Man har længe vidst at juicen fra frugten, har mange gode egenskaber, men via studier af skræl, frø og rod, har man fundet flere gode egenskaber fordelt over hele planten.

I de Egyptiske Ebers papyrus fra 1552 f.Kr. nævnes der, at de antikke græske healere brugte granatæble juice, til at behandling af gigt, kredsløbsproblemer, fordøjelsesforstyrrelser og infektioner. Samtidig nævnes granatæblefrø olie i forskellige hudpleje opskrifter.

Flere producenter af hud & hårpleje produkter, har fået deres øjne op for Granatæblefrø oliens gode egenskaber og vil gerne begynde at bruge den i deres produkter. Men da det tager ca. 100 kg granatæbler til at producere 1 liter af granatæblefrø olie, er det en dyr ingrediens.

Granatæblefrø olie har fantastiske kosmetiske egenskaber, herunder fugtgivende, antioxidant og anti-inflammatoriske egenskaber.

Granatæblefrø olie nærer, fugter samt reparerer huden og forbedrer hudens elasticitet. Uden fugt, bliver rynker mere synlige og huden ser stram ud og mangler glans. Granatæblefrø olie tilfører fugt, har naturlige østrogene egenskaber, masser af anti-oxidanter, er anti-inflammatorisk, anti-mikrobiel, forbedrer hudens elasticitet og beskytter samt healer huden.

De helende egenskaber af granatæblefrø olie, er på grund af den unikke sammensætning af fedtsyrer, primært punicic syre (CLA). Det høje indhold af CLA i granatæblefrø olie giver de stærke anti-inflammatoriske egenskaber og hjælper med at fremme regenerering og genoprettelse af hudens celler. Dermed bremser olien effektivt dannelsen af rynker og fine linjer.

En ny undersøgelse fra University of Michigan Medical School, der blev offentliggjort i februar 2006 i ”Ethnopharmacology”, viser, at granatæblefrø olie stimulerer samt fremmer regenerering af epidermis.

I forbindelse med hurtigere celle regenerering og foryngelse, leverer olien en kraftfuld anti-aging effekt, da det hjælper huden med at bevare fugten og opretholde en ordentlig cirkulation og hydrering. Olien indeholder et væld af kraftfulde antioxidanter, som er ansvarlige for en jævn hud og pæn glød.

Granatæblefrø olie er vidunderlig olie til håret, fordi det revitaliserer kedeligt og tørt hår og beskytter det mod miljøforurening og kemikalier.

Vi bruger Granatæblefrø olie i vores skønheds behandlinger på både Hotel Marienlyst og Guldsmeden Axel.
Se mere her:
www.marienlystspa.dk & www.organic-spa.dk


 

Kys Charlotte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ihh - nogle gange får jeg lyst til at opspore folk og nikke dem en skalle.