Natural Beauty - Havregryn.

Øv- jeg skal under kniven!


Jeg skal under kniven, men desværre ikke på den gode måde!

Jeg skal desværre opereres oppe over rødderne på mine kindtænder. ØV!

Det viser sig, at jeg har lidt betændelse over mine rødder og derfor skal jeg under kniven, her i november.
IMG_5187 (1)Derefter tager det et stykke tid, før jeg må træne igen.
Da jeg spurgte tandlægen om jeg så kunne undervise dagen efter, kiggede hun lidt underligt på mig og sagde at det ville ikke være muligt, men at jeg nok efter et par dage, ville være klar. Dog skulle jeg vide at jeg nok ville være blå og gul i hele ansigtet!

Jeg er i forvejen ikke pisse glade for tandlæger, da jeg har været multi uheldig med dem jeg har haft. Den eneste jeg var rigtig glad for, døde desværre af kræft og siden da har jeg haft svært ved at finde den rette.
Jeg har nu fundet ud af, at der er MANGE tandlæger, som ikke deltager i workshops og opdaterer deres viden.

For et par mnd. siden knækkede jeg en tand.
Da jeg ikke havde en tandlæge, sprugte jeg div. som anbefalede Gladtand.dk. Jeg tog derind og blev tjekket. Tandlægen sagde ” den tand er død og skal trækkes ud. Aftal en ny tid i næste uge!
Jeg gik ud og fik afvide at der var hun på ferie, så jeg måtte vente ca 14 dage. Det var ok med mig, da nu den var død!
Efter 14 dage, ringede de og sagde at tandlægen var syg og jeg måtte komme ugen efter. Ugen efter ringede de igen og sagde at nu var hun langtidssygemeldt, så jeg måtte vente 2 uger, før hendes kollega kunne tage mig.
Dagen efter måtte jeg desværre til at tage til tandlægevagten, grundet smerte.
Jeg fortalte at tandlægen fra Gladtand.dk havde sagt, at den var død.
Det var den ikke!!!!! og Ole fra tandlægevagten fixede den, så jeg blot skulle have en rodbehandling. Nu havde jeg jo kun gået med en knækket tand i 1.5 mnd!
Vil fraråde alle at gå til tandlægen hos Gladtand.dk

Da jeg var teenager, skar jeg meget tænder. Men som voksen, har ingen af de tandlæger jeg har set, sagt noget om det.
Jeg nævner at jeg tror, at jeg skærer tænder og han kiggede på mig og sagde..Om du skærer tænder – det er helt vildt, som du skærer tænder og det skal du altså have set på!

Hvad fanden sker der?

Tandlæger!!!! tag jer sammen!

Jeg har nu fundet en god tandlæge, som koster en formue. Men hun har det nyeste udstyr og tager tiden til at fortælle hvad hun laver og hvorfor hun laver det!
Jeg hører musik, mens hun fixer hvad som skal fixes…
Det er der jeg skal opereres og så håber jeg at der er styr på mine tænder.

p.s Jeg skal have en bideskinne, for netop ikke at lave flere små sprækker i mine tænder!

1 kommentar

  • Alice

    Det er ufatteligt så mange dårlige tandlæger der findes i Danmark :cold_sweat:

    Har også selv været igennem en del elendige tandlæger – og efter en oplevelse, hvor jeg blot troede jeg skulle have renset tænder, men endte med at de hev en tand ud på en meget voldsom måde…ja så er jeg blevet meget forsigtig. Har dog fundet et sikkert og trygt sted på Hamlets tandklinik – og de passer godt på mig. Det er bare så vigtigt at finde det rette sted – men det er nærmest umuligt at navigere rundt i :rage:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Natural Beauty - Havregryn.