Øv- jeg skal under kniven!

ihh – nogle gange får jeg lyst til at opspore folk og nikke dem en skalle.

http://www.dreamstime.com/-image12286001Kender i det? Nogle gange sidder jeg og får lyst til at finde ud af, hvor folk som skriver på de sociale medier, bor henne og tage derhen og bare nikke dem en skalle!!!

Jeg går IKKE ind for vold og mener at man burde kunne løse en konflik verbalt. Men der findes bare folk, som ikke vil lytte til fornuft og som bare vil have ret!
Folk som ikke lytter til, hvad andre siger eller mener og nedgør med dumme ord og svinske kommentarer.

Jeg er gift med en mand, som gerne laver sjov og som er aktiv på de sociale medier. Mange af hans opslag, skaber de vildeste debatter, hvor troldene kommer frem.
Jeg er fuld af beundring, at han ikke bliver mere ramt af alle de stupide kommentarer, som bliver direkte hadske og personlige.
Senest lavede Dan et opslag, hvor han linkede til en artikel fra Femina, om en pige som har valgt ikke at barbere sig i 7 år. Til dette link, skrev han ( for sjovt) at han ikke havde barberet sig i 2 dage. ( http://www.danrachlin.dk/haargraensen/)
Sikke et ramaskrig, der lød. Opslaget blev delt mange gange og fik flere 1000 likes, men så kom alle troldene frem.
Først var der de hadske kommentarer til kvinden…hun var klam og ville ALDRIG finde en mand m.m (what??? hvad ved folk om det og hvorfor skal hun svines til for sit valg?)
Derefter kom de efter Dan. Han var sexistisk og (som altid) Semikendis, en afdanket 80ér DJ som bare vil have tid i spalterne…
Og det er altså der, hvor jeg mange gange må tage mig sammen, for ikke at svine og finde de trolde, som skriver disse debile ting!

Igår var der en som skrev, at hun kunne ikke klare en gammel afdanket DJ, som følte sig ung med de unge????? Da jeg så klikker ind på hendes profil, ser jeg et menneske som virker somom hun intet liv har…poster billeder af katte og selfies.og det er det.
Jeg havde sådan en lyst til at svine hende og bede hende om at se i et spejl for at finde ud af hvordan hun selv så ud og hvor kedeligt hendes liv var. Men det gjorde jeg ikke! For så er jeg bare som alle de andre trolde!

Min mand er IKKE en afdanket DJ…han er ikke sexistisk og det kan godt være, at man ikke er enig med ham eller andre. Det sker tit at jeg ikke er det, men jeg skriver ikke nedgørende ting. Fulgte man blot med et stykke tid, ville man vide dette.
Vores opførsel på de scoiale medier, er forværret i sådan en grad, at det er bekymrende.
Mange føler at de kan tillade sig alt og kan skrive de grimmeste ting. Ting som de helt sikkert ( hvis de havde en god opdragelse) aldrig ville sige til personen ansigt til ansigt.
Jeg forestiller mig, at damen som netop skrev det med afdanket DJ, tænkte…”nu skal han da have- han laver ikke en skid og lever som en afdanket dj”…Lige netop dette viser jo at hun ikke følger med, da Dan er ude at spille næsten hver weekend, er tvvært på VH1, har eget tv program på EB.dk samt mange andre ting.
Og hvad fik hun ud af at skrive dette? – Det virker lidt som at pisse i bukserne..det er rart at komme af med, men hun fik jo ikke ret og endte med at fremstå som dum og lidt af en trold!

Jeg fortæller vores unger, at det man skriver, skal man også kunne fortælle personen når denne står foran dem.
Det skrevne ord er svært. Og god opførsel er det vigtigste af alt!
Hvorfor skal man såre andre for at få ret eller blot for at få sin mening frem?
Hvorfor skal man nedgører andre, som ikke mener det samme som en selv?

Det er vigtigt, at vi får endnu mere fokus på, hvordan almindelig pli, god tone og vores opførsel på nettet bliver fremover.

De sociale medier er kommet for at blive, men jeg håber at troldene forsvinder.
Ellers finder jeg dem og nikker dem en skalle!!!!!

4 kommentarer

 • Lena Houlberg

  Godt brølt Charlotte.
  Helt enig med dig. Men man slipper desværre nok ikke for de der velmenende og altid kommenterende folk. Nogen af dem synes de er guds gave til menneskeheden. Og det med at en tråd mange gange desværre nogen gange udvikler sig negativt er nok heller ikke noget vi slipper for.
  Men Dan skal vedblive med sine herlige humør bomber på Facebook. Og så lad troldene dø i deres egne sure opstød.
  Hav en god aften.
  Mvh Lena Houlberg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris

  Godt gået Charlotte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke Dahl

  Ih, hvor har du ret!! Det er så trist, at folk sidder bag deres varme computere og lukker møg ud med al deres negativitet – og mange ville aldrig turde sige en skid face-to-face!! Især når folk er kendte, skal lige ned med nakken – man skal endelig ikke tro for meget om sig selv!! Godt skrevet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi Ditlevsen

  Godt skrevet. De keder sig og er garanteret ensomme mennesker. Deres frustration skal ud,for én hver pris. Man skal da ikke såre andre, bare forbi man kan. Dårlig opdragelse. Jeg kalder mennesker som sårer andre, for stakkelhadere. Ud til højre med dem

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øv- jeg skal under kniven!