Hudtyper - Moden Hud

Hudtyper – Blandet Hud

 skin
Mennesker med blandet hud har fedtet hud i t- zonen som er pande, næse, hage og kinder samt tør hud i resten af ansigtet. Det kræver faktisk noget mere når man har blandet hud, da man skal behandle områderne i ansigtet forskelligt.

Det område med fedtet hud skal renses og behandles som hudtyper med fedtet hud, hvorimod resten af ansigtet skal rengøres som var man hudtype tør hud.

Rengøring: Husk at være blid, da der er tørre områder som skal behandles. De fedtede hudområder skal exfolieres 2 x om ugen, samt man skal huske at dampe engang imellem, da man så bedre kan lave dybderens. De tørre områder skal man også huske at tilføre fugt og man kan med held bruge ansigtsspray flere gange dagligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hudtyper - Moden Hud