Hudens ændringer gennem livet.

Natcreme- hvorfor bruge det & virker det?

SleepingJeg er flere gange blevet spurgt om natcreme er nødvendig samt hvad man skal gøre hvis man flyver rundt i verden og har nattid på forskellige tidspunkter.
Vi ved at hudens celler arbejder hårdt. Det tager ca. 21- 40 dage at skabe nye celler. Huden arbejder forskelligt når det er dag eller nat. Nogle celler arbejder med lys og andre arbejder når det er mørkt. Man har også fundet via studier at huden og hudens cellers arbejder energisk under REM- søvnen, som er den søvntilstand man er i , når man drømmer.
Natcreme er godt og jo ældre man bliver, er natcreme meget vigtigt, da fedtindhold er stort og man skal ikke bekymre sig om man ser fedtet ud i huden samt at der skal lægges makeup. Det kan nemlig være meget svært på en fedtet hud.

Det er vigtigt at natcremen er fuld af fugt, da huden har brug for dette. Men husk – Rens huden og brug natcremen, mens huden endnu er fugtig.

 

 

Revitalising Facial Sugar Scrub

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hudens ændringer gennem livet.