Sejltur til Flakfortet - 2 pinsedag.

Energii – Reformer træning.

energii2Jeg dyrker Reformer træning hos Energii. Jeg dyrker det ikke kun- jeg elsker det!.
Følger man mig på Facebook, kan man se at jeg ofte checker-in i div. Energii træningscentre.
Det har gjort, at jeg er blevet spurgt, om jeg er en sportsfreak og om jeg er blevet afhængig af Reformer træning, og der til kan jeg kun svare – sportsfreak NEJ – afhængig af Reformer træning- JA!

foto (3)

Før jeg prøvede Reformer træning, trænede jeg alene i div. træningscentre, såsom Fitness world, Form & figur m.fl, og jeg nød at træne alene. Den eneste form for holdtræning jeg lavede var Yoga. Det var på et privat hold, hvor jeg kendte alle, for jeg bryder mig faktisk ikke om at skulle være social, når jeg træner. Jeg vil træne og få fuldt udbytte af det!

Flere af mine veninder og venner, blev ved med at tale om hvor fantastisk Reformer træningen var og at jeg skulle prøve det.
Jeg kender nogle instruktører og de sagde ofte også “kom nu- prøv det” , men de er hardcore instruktører, så jeg var sikker på, at jeg ville falde død om, efter en træningstime.
Jeg blev ved med at komme med dårlige undskyldninger, men efter jeg flere gange blev spurgt, om jeg kunne anbefale Reformer træning til vægttab og opbyggelse af muskler, besluttede jeg mig for at prøve det.
energii1
Jeg kastede mig ud i en Power Reformer time med instruktør Rikke Cedervall laursen, som er hardcore fitness pige. Hun vidste godt at jeg burde have valgt en intro time, men hun sagde ” Kom og vær med” – jeg passer på dig!
Det var ultra hårdt, men hvor var det også fedt! Alle mine muskler blev trænet på en måde, jeg aldrig har prøvet før.
energii
Man træner i en reformer maskine, som består af fjedre, stropper og en glidende vogn: Fjedrene og ens egen vægt udgør modvægten i øvelserne. Der findes intro klasse, Classic reformer hvor man får øvelserne gennemgået og Power reformer- hvor det forventes at man kender øvelserne. Man træner 1 time for fuld power og høj musik.
Allerede efter nogle gange, kunne man se forskel på min krop. Jeg har strammere mave, mine arme er stærkere og min røv mere fast.

Jeg kan kun sige: KOM IGANG – det er for fedt!

Der findes Energii centre i Centrum København, på Østerbro, i Lyngby og i Hørsholm.
Desuden er der centre på Ibiza og i Miami.
Du kan læse mere på www.Energii.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sejltur til Flakfortet - 2 pinsedag.