Naturlig hudpleje- Vandmelon

Organic Sense ”Wrinkle Diminishing Eye Serum”.

Huden omkring øjnene er ti gange tyndere end huden i ansigtet.

Organic Sense Skin Care ” Wrinkle Diminishing Eye Serum” absorberes hurtigt for med at reducere synlige fine linjer og rynker omkring øjnene og hjælper med at opretholde hudens naturlige udstråling.
Wrinkle Diminishing Eye Serum er skabt bl.a på basis af Granatæblefrø olie, Camellia olie og Shea olie.

Granatæblefrø olie nærer, fugter samt reparerer huden og forbedrer hudens elasticitet. Olien tilfører fugt, er proppet med antioxidanter, er antiinflammatorisk, antimikrobiel, beskytter og healer huden. Det tager ca. 100 kg granatæbler til at producere 1 liter af granatæblefrø olie. Antioxidanterne bekæmper de skadelige frie radikaler.

De helende egenskaber af granatæblefrø olien, er pga af den unikke sammensætning af fedtsyrer, primært punicic syre (CLA). Det høje indhold af CLA i olien giver de anti-inflammatoriske egenskaber og fremmer regenerering og genoprettelse af hudens celler. Dermed bremser olien effektivt dannelsen af rynker og fine linjer.

Organic Sense Skin Care Wrinkle Diminishing Eye Oil indeholder desuden Shea olie. Shea olie mindsker rynker ,fremmer cellefornyelsen, og øger blodcirkulationen.

Olien er rig på vitamin A, E & F, og er fuld af fedtsyrer, som er nødvendige for at bevare hudens fugt og elasticitet. Den indeholder også cinnamic syre, et stof, der hjælper med at beskytte huden mod skadelige UV-stråler. Shea olien trænger dybt ind i huden og genskaber elasticitet og tilstopper ikke porerne.

Camellia olie har været brugt i århundreder i Kina for at beskytte og pleje huden mod rynker. Olien minder meget om hudens egen sebum. Den absorberes hurtigt og trænger nemt igennem til de dybe hudlag. Desuden hjælper Camillia olie med at genoprette hudens pH-balance og har en buffer kvalitet, der fungerer som et effektivt skjold for at beskytte huden mod indtrængning af miljø forurenende stoffer.
Camellia olie indeholder vitaminer, A, B, C, E, K & P og forskellige mineraler og har fantastiske blødgørende samt fugtende egenskaber.

Vitamin A & E – balancerer og normaliserer huden. Hjælper med at holde den klar, blød og sund.
Vitamin A har beroligende og fugtgivende egenskaber. Vitaminerne hjælper med at fremme hudens collagen, der opstrammer de fine linier, og rynker.

Vitamin F virker styrkende på huden.

Organic Sense Skin Care ”Wrinkle Diminishing Eye Oil absorberes hurtigt for med at reducere synlige fine linjer og rynker omkring øjnene og hjælper med at opretholde hudens naturlige udstråling.   / KØB HER

Læs mere på www.organicsense.dk & www.charlotterachlin.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturlig hudpleje- Vandmelon