Naturlig hudpleje-Havregryn

Organic Sense Skin Care: Revitalising Facial Sugar Scrub

Din hud har brug for pleje for at forblive robust, sund, fuld af glød og smidig.

Måden er bl.a at huske at eksfoliere huden regelmæssigt og bruge pleje produkter som indeholder masser af fugtende ingredienser.

Revitalising Facial Sugar Scrub

Ved regelmæssig eksfoliering fjernes de døde tørre hudceller, der sidder på hudens overflade.
De døde hudceller gør at huden ser kedelig, grå og tør ud. Fjern dem og sund ny hud skinner igennem.

Når du eksfoliere, fjerner du den barriere, der kan hæmme optagelsen af aktive ingredienser.

Organic Sense Skin Care fantastiske sukker ansigtpeeling Revitalising Facial Sugar Scrub er håndrørt til sin blødhed og fornemmelse af mousse, som smelter på huden.

Revitalising Facial Sugar Scrub er skabt på basis af sheasmør, vindruekerneolie og finknuste sukker korn.

Shea smør har været anvendt kosmetisk i generationer i afrikanske kulturer .
Det er et biprodukt af den olie som udvindes af Shea nødder.  Sheasmør er en særdeles effektiv fugtbooster, fordi det indeholder mange fedtsyrer, som er nødvendige for at bevare hudens fugt og elasticitet.

Shea smør absorberes nemt og hurtigt i huden og porerne uden tilstopning og trænger dybt ind i huden , hvor den bidrager til at genoprette elasticiteten.

Shea smør er også rig på vitamin A, E & F, som er vigtige vitaminer, der er nødvendige for en god hud balance. Vitamin A & E – balancerer og normaliserer huden. Hjælper med at holde den klar, blød og sund.
Vitamin A har beroligende og fugtgivende egenskaber. Vitaminerne hjælper med at fremme hudens collagen, der opstrammer de fine linier, og rynker. Vitamin F virker styrkende på huden.

De fine sukkerkorn sliber blidt huden og er så finknuste at de ikke ridser huden.

Endelig indeholder denne scrub også vindruekerneolie.

Vindruekerneolie er en fin og let olie, som optages nemt af huden og som ikke tilstopper porerne. Olien er fugtende og har adstringerende egenskaber, som bidrager til at stramme og tone huden. Vindruekerneolie indeholder også antioxidanter og linolsyre. Antioxidanter hjælper med at neutralisere de skadelige frie radikaler og Linolsyre er meget vigtig for sundheden i huden såvel som cellemembranerne.

Se mere på www.organicsense.dk

 

1 kommentar

  • I read web sites for 1 of 2 purposes; in order to find experience on a topic or for out-and-out enjoyment. You deliver a little bit of each ofthem. I really love your article and visit on a regular basis. With numerous voices shouting to be listened to in the blogging sphere, you outclass the masses.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturlig hudpleje-Havregryn