Naturlig hudpleje- - Lægestokrose

Organic Sense ” Sheabutter – Sheasmør”

Din hud har brug for fugt at forblive robust, sund, fuld af glød og smidig.  Måden er bl.a at bruge pleje produkter som indeholder masser af fugtende ingredienser.

Organic Sense rense produkter “Rejuvenating Facial cleansing soap”  “Noursing Facial cleansing soap samt “Make-up removal bar“, er alle skabt på basis af sheasmør.

Sheasmør har været anvendt i generationer i afrikanske kulturer som en fugtighedscreme og solcreme. Sheasmør er et biprodukt af den olie som udvindes af Shea nødder.

Shea smør er en særdeles effektiv fugtighedscreme, fordi det indeholder mange fedtsyrer, som er nødvendige for at bevare hudens fugt og elasticitet. Sheasmør absorberes nemt & hurtig ind i huden og porerne uden tilstopning og trænger dybt ind i huden , hvor den bidrager til at genoprette elasticiteten.

Sheasmør er også rig på vitamin A, E & F, som er vigtige vitaminer, der er nødvendige for  en god hud balance og Shea indeholder cinnamic syre, som fungerer som naturlig solbeskyttelse.
(Brug dog ALTID solbeskyttelse med riglig faktor..sheasmør gør det ikke alene).

Desuden har studier vist at Shea smør beskytter huden mod både miljø-og fri-radikaler samt er antimikrobiel og har anti-inflammatoriske egenskaber.

Vitamin A & E – balancerer og normaliserer huden. Hjælper med at holde den klar, blød og sund. Vitamin A har beroligende og fugtgivende egenskaber.Vitaminerne hjælper med at fremme hudens collagen, der opstrammer de fine linier, og rynker.
Vitamin F – virker styrkende på huden.  Vitamin F består af linolsyre, linolensyre og arachidonsyre syrer, de tre essentielle fedtsyrer.

Disse fantastiske egenskaber i Sheasmør, gør at vi bruger Shea i mange Organic Sense produkter, bl.a den nominerede til “årets danske produkt 2010″ Rejuvenating Facial Rose cream” samt i vores fantastiske sukker ansigtspeeling ” Revitalising Facial  Sugar scrub” hvor sheasmørret plejer huden og sikre at der ikke kommer usynlige ridser i huden under peelingen.  Denne facial scrub smelter på huden.

www.organicsense.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturlig hudpleje- - Lægestokrose