Naturlig hudpleje-Rooibos - Rød Te.

Organic Sense ” A dash of Silk bodyoil”

Det er vigtig at huske kroppen, når vi plejer vores hud, specielt når vi har været udsat for sol og varme.

Organic Sense ”A dash of Silk bodyoil” er skabt til en hurtig, men meget effektiv pleje af huden og efterlader den blød som silke.

Brug olien mens i brusebadet. Skyl overskydende olie væk og dub huden tør med håndklæde.
Ved at påføre olien på våd hud, bruges ” fugt og forsegl” metoden. Olien forsegler fugten i huden og efterlader den blød og sund.

De olier som bruges i ”A dash of Silk bodyoil” er bl.a. den skønne fede mandelolie som virker blødgørende, beroligende, fugtende og hjælper med at give et sundt udseende. Mandelolie indeholder bl.a. A og B1, B2 og E- vitaminer som er vigtige for sund hud, hår og negle.

Desuden bruges Solsikkeolie, som bugner af fugt og som beskytter huden igennem dagen. Solsikkeolien er også en naturlig antioxidant som fremmer healing af hudens celler.

En anden vigtig ingrediens i ”A dash of Silk bodyoil” er Jojoba olie, grundet Jojoba oliens lighed med Sebum (den naturlige olie som huden selv producerer). Sebum produceres for at beskytte huden. JoJoba olien hjælper med til at genopholde eller genoprette hudens PH værdi og skaber dermed en sund og smuk hud.

www.organicsense.dk

www.dennaturligebutik.dk


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturlig hudpleje-Rooibos - Rød Te.