Hvorfor skal man dampe sin hud?

Naturlig hudpleje-mayonaise

Les ingrédients d'une mayonnaise

Image via Wikipedia

Mayonnaise: En blanding af æg, olie og div. krydderier. Den mayonnaise, man køber, indeholder ikke nok krydderier til, at den irriterer huden.

Mayonnaise er super, når man hurtigt skal bruge en ingrediens, som er blødgørende og fugtende.

Fugtmaske til håret.

Mayonnaise i håret var for mig min grænse. Der gik mange år før jeg afprøvede denne opskrift, selvom mine veninder på kostskolen i Schweiz gladelig brugte den. Den var dejlig nem, da vores adgang til køkken var begrænset (det eneste vi havde, var en ulovligt indsmuglet mini popkorns maskine). Så der sad vi; og mine veninder puttede mayo i håret og jeg poppede popkorn.

Jeg har jo siden hen fundet ud af, hvad der faktisk er i mayonnaise: æg, olie og ved, at det indeholder masser af fugt, så en dag sprang jeg ud i det og afprøvede opskriften. I dag har jeg brugt den MASSER af gange Grine.

Det er vigtigt, at man husker at bruge shampoo, inden man gør håret vådt efter kuren, ellers er det umuligt at skylle olien ud.

mayonnaise15.jpg

Du skal bruge:
2 dl mayonnaise
2 spsk. honning

Rør mayonnaise og honning sammen.

Masser rigeligt ind i tørt hår.
Lad sidde i ca. 10 – 15 min.
Kom shampoo i FØR du gør håret vådt.
Masser godt ind i håret.
Skyl godt.
Vask evt. endnu 1 gang med shampoo.

Det er bare at kaste dig ud i det.

Knus Charlotte

www.organicsense.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor skal man dampe sin hud?