Naturlig hudpleje- Citron

Naturlig hudpleje- – Lægestokrose

laegestokrose7.jpg

Lægestokrose findes voksende vildt i Danmark, men det er vigtigt, at man ved med sikkerhed, at blomsten ikke har været sprøjtet.

Man kan bestille lægestokrose hjem; spørg i din lokale helsekostbutik. Man kan både bruge blomster og rod; dog bruges roden oftest, da den indeholder flere procent slimstoffer end bladene og blomsterne.

I opskrifterne er det tørret pulveriseret/knust lægestokroserod som bruges. Slimstofferne gør, at der dannes en form for gele, når roden bliver blandet med vand. Derfor er lægestokrose svær at arbejde med, men har man først prøvet et par gange, er det faktisk nemt.

Dybderensende maske:

2 tsk. lægestokrose rod (knust eller pulveriseret)
1 tsk. ler (grønt ler hvis man har fedtet hud, rosa ler for tør hud)
3-4 tsk. demineraliseret vand.

Alle ingredienser blandes sammen til en pasta. Lægges på et rent ansigt – lad tørre – læg derefter en varm og fugtig klud over hele ansigtet for at blødgøre leret inden afvask. Vask godt med lunkent vand.

HUSK: Efter brug af dybderensende maske med ler er det vigtigt, at man tilfører fugt. Leret opsuger al olie og det vil efterlade huden for tør. Brug en god creme eller olie … masser den blidt, men godt ind i huden.


Knus Charlotte

www.organicsense.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturlig hudpleje- Citron